Scrabble Ranking

22 juni 2009

Voorbeschouwingen op interclub te Tessenderlo

Op 27 juni vindt in Tessenderlo de zevende interclub van het seizoen 2009 plaats. Het voorspelde warme weer zal geen vat hebben op de deelnemers die goed beschut in de vensterloze grote zaal van cultureel centrum 't Loo een plaats zullen toegewezen krijgen. Op 22 juni staan 113 namen op de deelnemerslijst. De zaal en het organiserende team kunnen het dubbele aan, maar dat zal in 2009 niet kunnen bewezen worden. IT Utrecht is met 9 leden het best vertegenwoordigd. Dat is meer dan het vermelden waard. Littera schreef ook 9 van haar leden in. Wie de clubtrofee wil winnen zal met de thuisploeg moeten afrekenen. Enkele clubs uit de streek maken van de gelegenheid gebruik om met een ruime delegatie aan te treden: Alfabet Putte (8), Et*cetera Genk (8) en Munster Bilzen (7).

Het deelnemersveld bevat de namen van 59 A-spelers, 39 B-spelers en 15 niet-geklasseerden. In totaal ontbreken 13 spelers uit de ranking top 40. Hieronder vind je hun namen.


Na de wedstrijd in Tessenderlo zullen de scores wegvallen die in 2008 in Lede werden behaald. Vooral voor Carla Adelaar van Arendsoog Amsterdam is dat goed nieuws. Indien zij erin slaagt om op haar normale niveau te spelen, zal ze meer dan 2 RP stijgen in de ranking. Ook Rudi Boesmans van Et*cetera zou na zaterdag normaliter zeer gelukkig moeten zijn. Jan de Kruiff heeft een mooie gelegenheid om zijn record in de ranking aller tijden stevig aan te scherpen. Hij moet dan wel zijn concentratie enkele uren lang op peil houden en zo uitschuivers mijden.


Deelnemers die vorig jaar in Lede zichzelf overtroffen, zullen waarschijnlijk hopen dat ze dat in Tessenderlo kunnen overdoen. Alleen zo kunnen ze ontkomen aan een terugval in de ranking. We hebben het hier vooral over onderstaande NTSV'ers:


Was je vorig jaar ook in Tessenderlo en wil je de wedstrijd van toen terug voor de geest halen? Klik dan
hier !

Ben je benieuwd naar de namen van de deelnemers? Klik dan
hier(=link) en vind de deelnemerslijst, gesorteerd op de huidige rankingpositie.