Scrabble Ranking

6 juni 2009

Chipka is klaar voor haar volgende intercluborganisatie.

Op 13 juni organiseert Chipka haar 14de rankinginterclub. De club uit Aalst koos net als vorig jaar zaal De Bron in het naburige Lede als plaats van het gebeuren. Op 6 juni bestond de deelnemerslijst uit 151 namen. Ypsilon Heist is met 12 leden het best vertegenwoordigd. Men zal ook niet naast de delegaties van Blanco Tielt (10) en Homerus Gent (9) kunnen kijken. De best vertegenwoordigde Nederlandse club is IT Utrecht (8).

Het deelnemersveld is een verzameling van 71 A-spelers, 60 B-spelers en 20 niet-geklasseerden. In totaal ontbreken slechts 11 spelers uit de ranking top 50. Hieronder vind je hun namen. Vijf onder hen zullen wel aanwezig zijn, maar dan als helper.


Na de wedstrijd in Lede zullen de scores wegvallen die in 2008 in Utrecht werden behaald. Na enig rekenwerk kan gesteld worden dat onderstaande NTSV-leden, allen ingeschreven voor de Chipka-interclub, de grootste kans maken om hun rankingpositie te verbeteren.


Deelnemers die vorig jaar in Utrecht zeer sterk presteerden, kunnen zich maar handhaven in de ranking indien ze in Lede even goed doen. "Moeilijk, maar doenbaar", zouden de optimisten onder hen moeten denken.


Wil je een jaar terug in de tijd en de interclub die toen in Lede gespeeld werd terug voor de geest halen? Klik dan
hier !

Ben je benieuwd naar de namen van de deelnemers? Klik dan
hier(=link) en vind de deelnemerslijst, gesorteerd op de huidige rankingpositie.

Zonder ongelukken of andere omstandigheden zal Chipka de deelnemers verwelkomen met een team van maar liefst 24 eenheden, nl. 11 Chipka-leden, 2 Heureka-leden (Jan De Ridder en Annemie De Waele) en 11 niet-NTSV-ers!! "We hopen op alles voorbereid te zijn, maar zijn er ons ook van bewust dat onze groep uit mensen bestaat", aldus Jan Van Herpe.