Scrabble Ranking

20 mei 2009

Vooruitblik op Genkse interclub, etc....

Op 23 mei organiseert Et*cetera Genk een rankinginterclub. In 2008 sloeg de Limburgse club een jaartje over, in 2009 wordt de draad terug opgepikt. In totaal schreven 123 NTSV'ers zich in. Littera Tessenderlo is met 15 leden het best vertegenwoordigd. Ook de delegaties van Heureka Mechelen (8), Peirt Dendermonde (7) en Quercus Ronse (7) zijn niet bepaald klein.

Op de deelnemerslijst figureren 63 A-spelers, 42 B-spelers en 18 niet-geklasseerden. In totaal ontbreken 14 spelers uit de ranking top 40. Hieronder vind je hun namen:


Het is nog even afwachten of Omer Van Hoecke van Fair Play Destelbergen zich zaterdag zal aanmelden. Hij is opgenomen in een ziekenhuis, en indien hij niet mag rekenen op het fiat van de dokters moet hij misschien voor de tweede keer tijdens zijn lange scrabblecarrière een interclub missen.

Na volgend weekend zullen de scores wegvallen die in 2008 in Mortsel werden behaald. Rekening houdend hiermee, en rekening gehouden met de huidige rankingscore, kan men stellen dat onderstaande NTSV-leden, allen ingeschreven voor Genk, de grootste kans maken om hun rankingpositie te verbeteren.


Deelnemers die vorig jaar in Mortsel zeer sterk presteerden, kunnen zich maar handhaven in de ranking indien ze in Genk even goed doen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Zo zullen ook onderstaanden erover denken.


Wil je de interclub die twee jaar geleden in Genk gespeeld werd terug voor de geest halen? Klik dan
hier !

Ben je benieuwd naar de namen van de deelnemers? Klik dan
hier(=link) en vind de deelnemerslijst mét tafelnummers.