Scrabble Ranking

5 oktober 2008

Rina Van Mierlo kiest voor Munster Bilzen

In de maand september startten in vrijwel alle NTSV-clubs een nieuw seizoen. Tijd om over te gaan tot de inning van de lidmaatschapsbijdragen. Die periode van het jaar wordt traditioneel aangegrepen door leden die al langer rondlopen met transferideeën om daadwerkelijk van club te veranderen. In 2008 blijft het bijzonder windstil hieromtrent. Dat lijkt erop te wijzen dat weinigen van plan zijn om te kiezen voor een nieuwe thuisclub.

Tot op heden kwam mij slechts één transfer ter ore. Rina Van Mierlo, lid van het eerste uur van Et*cetera Genk, zal vanaf 1 januari 2009 voor Munster Bilzen uitkomen. Rina koos ervoor om ook reeds op de interclubs in Oostduinkerke en Lommel als Munsterlid aanzien te worden, waardoor ze geen punten meer voor Et*cetera zal kunnen verdienen.

Rina Van Mierlo

Rina Van Mierlo is zeer trouwe bezoekster van de NTSV-interclubs. Ze is gerangschikt als A4-speelster. Et*cetera Genk zal door de transfer aan sterkte inboeten. Het tegenovergestelde geldt voor Munster Bilzen. Guy Mangelschots, Mieke Moonen en Frany Gregoor, allen ooit lid van Et*cetera Genk, zullen in de eigen Bilzense clubcompetitie aan Rina een sterke concurrente hebben.