Scrabble Ranking

25 september 2009

De interclub in Overmere komt eraan...

Aanstaande zaterdag richt de Vlaams-Nederlandse scrabblegemeenschap de neuzen naar het Oost-Vlaamse Overmere. Voor het eerst sinds de Belgische onafhankelijkheid zal daar een rankinginterclub plaatsvinden. Geschiedenis zal dus sowieso geschreven worden. Het is nog even afwachten welke club en welke individuele speler tot winnaars zullen bekroond worden. Hieronder vind je een lijstje van spelers die om diverse redenen niet zullen deelnemen.


De club uit het naburige Destelbergen zal met 13 leden vertegenwoordigd zijn. Ook de delegaties uit Heist (11 leden) en Koksijde (10 leden) zullen nadrukeklijk aanwezig zijn. Fair Play Destelbergen is torenhoog favoriet voor de clubzege. Of kan Heureka Mechelen nog eens verrassend uithalen? Littera Tessenderlo acht zich in ieder geval niet bij voorbaat verloren, zelfs al moet men de diensten van Frans Symons, Cris Clonen, Willy Lintermans en Els Bus missen.

De deelneemrslijst vermeldt 148 namen, nl. 69 A-spelers, 59 B-spelers en 20 niet-geklasseerden. Hieronder vindt men de namen van de spelers die de grootste kans maken op een forse vooruitgang of achteruitgang in de ranking. Niet alleen hun prestaties in Overmere zullen bijdragen tot verschuivingen, maar ook het wegvallen van de prestaties die behaald werden in Ronse 2008.Ben je benieuwd naar de namen van de deelnemers? Klik dan hier(=link) en vind de deelnemerslijst, gesorteerd op de huidige rankingpositie.