Scrabble Ranking

25 juni 2011

Verba Rotselaar houdt Munster Bilzen van clubzege in Tessenderlo

In Tessenderlo zette Verba Rotselaar de sterkste clubprestatie uit haar clubgeschiedenis neer. Drie ex-leden van Vinding Leuven die in het recente verleden aansloten bij buur Verba Rotselaar, verzamelden samen 50 plaatspunten. Dat was goed voor de eerste clubtrofee uit de geschiedenis van de Vlaams-Brabantse ploeg.

Even leek Littera nog stokken in de wielen te steken. De organiserende club jumpte na een belangrijke zestiende beurt plots van plaats negen naar plaats één in de clubstand. In de allerlaatste beurt ging menig speler in de fout. Ook Littera bleef niet gespaard van het nullenleed. Verba kwam zo net op tijd terug aan kop. Munster Bilzen, de club die ook in Lede tweede werd, eindigde tweede op drie puntjes van Verba. Littera op haar beurt deed drie punten minder goed dan Munster, en werd dus derde. 

Danny Crabbé (8e), Greet Lenaerts (24e) en Romain Frickx (18e)
wonnen voor Verba de clubtrofee
(Klik op de foto voor een grotere weergave)

De huidige top tien


In de kop van de tussenstand verandert er niet veel. Littera neemt iets meer afstand van Fair Play Destelbergen. 't Peirt Dendermonde blijft derde, maar ziet wel de achterstand op de twee koplopers serieus oplopen. 

De volledige clubranking, met vermelding van de scores per wedstrijd vind je hier.